Information Om Better Bodies Challenge mars 2021

Better Bodies Challenge är i första hand ett event där tanken är att man träffas, skapar relationer, och inspirerar varandra till en sund livsstil och erbjuder ett välkomnande till gemenskapen inom Fitnessvärlden.

Med tanke på rådande omständigheter så skulle vi inte kunna köra Better Bodies Challenge mars 2021 på det ett sätt där ovannämnda är möjligt. Även om vi idag kan livestreama event så känner vi inte att det kommer bli samma upplevelse varken för tävlande eller publik.

Med atleternas planering i åtanke har vi därav redan nu beslutat att ställa in Better Bodies Challenge mars 2021 då vi som alla vet, lever under en stor oförutsägbarhet vad gäller möjligheten att hålla event.

Vi satsar däremot på att återkomma i någon form och lovar att detta kommer bli något ni inte vill missa!

GASP och Better Bodies communities är här för dig och vi vill gärna att du tar en större del av vårat upplägg genom att eventuellt bli ambassadör för våra varumärken eller ta del av våra GASP/ Better Bodies Community Facebook grupper där du kan träffa likasinnade från hela världen. Om du gillar gymmet och tränar hårt är du alltid välkommen!

Feel free to provide any description you would like related to current problem. It will help us with further investigation of this problem.